Cel de-al doilea violator al băiețelului din București, căutat de Poliție. Ar putea fi identificat după rezultatele de la IML şi imaginile de pe camerele de supraveghere

Sunt mai multe anchete în acest caz revoltător. Pe lângă cele de natură administrativă, există un dosar penal deschis la Parchet. Decisive în acest dosar vor fi rezultatele expertizei IML privind ultimul abuz sexual la care a fost supus elevul. Între timp, procurorii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din şcoală.

Identitatea celui de-al doilea agresor al elevului școlii ”Nicolae Titulescu” din Capitală nu este cunoscută până în acest moment. Mama băiețelului a afirmat că acesta nu l-a văzut fiind cu spatele și a dat doar câteva detalii despre îmbăcămintea pe care agresorul – tot elev – o purta.

Urmează ca directoarea şi conducerea şcolii să ajungă în faţa procurorilor la audieri. Mama victimei şi băiatul au fost audiaţi imediat ce s-a depus plângerea la poliţie, în octombrie 2023, iar în funcţie de analiza camerelor de supraveghere şi a expertizei IML, dacă se va stabili că a fost agresiune sexuală urmează ca poliţiştii să îl identifice pe agresor, informează observatornews.ro.

A fost demarată şi o anchetă administrativă, asta în timp ce părinţii copiilor de la această şcoală s-au revoltat şi au acuzat-o pe directoare de muşamalizare.

Ligia Deca a fost chemată de Marcel Ciolacu la discuţii să lămurească problema comunicării interinstituţionale, iar directoarea școlii „Nicolae Titulescu” demisionează.

Surse oficiale au declarat că directoarea și-a înregistrat marți demisia din funcție, iar Inspectoratul Școlar al Municipiului București urmează să numească un director interimar.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *