Constanța: Tânăr de 21 de ani, a murit de ziua lui într-un accident rutier

A murit în ziua în care ar fi trebuit să își serbeze ziua onomastică! Florin, un tânăr de doar 21 de ani, din județul Constanta, și-a pierdut viața, în urma unui teribil accident rutier. Tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într.un stâlp, apoi s-a răsturnat. Impactul a fost atât de puternic, încât băiatul a fost aruncat din mașină.

Martorii spun că tânărul se întorcea de la discotecă, unde sărbătorise alături de prieteni și ar fi băut înainte de a se urca la volan.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Astăzi, tânărul de 21 de ani urma să își serbeze ziua numelui. Acum, părinții se pregătesc de înmormântare.

„La data de 28 aprilie a.c, în jurul orei 05.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 226, în satul Sinoie, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi întrat în coliziune cu un stâlp, iar vehicul s-ar fi răsturnat. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanța, potrivit antena3.ro.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *