Crimă la comandă pentru 10.000 de lei şi un scuter, în Bucureşti. Mamă şi fiică au plătit un zugrav pentru asasinat asupra… bunicii

Dezvăluiri incredibile despre o crimă comandată în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter. Două femei din Bucureşti, mamă şi fiică, au plătit un zugrav să le ucidă bunica. Asasinul a fost prins, însă. La fel şi femeile are au pus totul la cale.

Este un caz care s-a întâmplat în urmă cu mai bine de un deceniu, înainte de anul 2011, dar totul a ieșit la iveală recent, după denunţul unui deținut care era încarcerat împreună cu un bărbat ce fusese condamnat pe nedrept pentru această faptă.

S-a dovedit că acest deținut nu este de fapt, cel care a comis crima, motiv pentru care bărbatul a fost reaudiat și așa a ieșit la iveală adevărata poveste. Cele două femei care au pus totul la cale au fost condamnate la câte 20 de ani de închisoare, potrivit Antena 3 CNN.

Motivul crimei a fost acela că bunica urma să dea declarații la DIICOT într-un dosar care o privea pe fiica ei, iar aceasta se temea că ar putea să ajungă la închisoare. Aşa că împreună cu fiica sa au decis să plătească un asasin pentru a o ucide.

Au plătit un bărbat cu 10.000 euro, însă acesta nu a mai răspuns la telefon, așa că au căutat pe altcineva, un zidar care a ajutat-o la construcția casei, și pe care l-a plătit cu aproximativ 10.000 lei și cu un scuter nou.

Bărbatul a intrat în casa vârstnicii împreună cu nepoata acesteia, a lovit-o peste față, iar ulterior a asfixiat-o. Anchetatorii au scos la iveală întreaga poveste, iar bărbatul care a primit cei 10.000 lei și scuterul nou a fost și el condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *