Crimă oribilă în centrul Iașiului. Tânăr omorât în bătaie, la ieșirea dintr-un club

Crimă oribilă la Iași. Un bărbat de 33 de ani a murit, după ce a fost bătut cu bestialitate, la ieșirea dintr-un club. În baza relatărilor martorilor și a imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să-l identifice pe principalul suspect.

Scenele brutale s-au petrecut pe un bulevard din centrul Iașiului, la mijlocul lunii ianuarie. Tânărul în vârstă de 33 de ani a fost bătut până a rămas inconștient la pământ, la ieșirea dintr-un club. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 când au văzut că bărbatul nu mai reacționează, potrivit BZI.

După ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, victima a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, pentru că avea leziuni craniene severe.

Din păcate însă, după aproape 3 săptămâni și mai multe intervenții chirurgicale, bărbatul a încetat din viață, iar procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei în infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Potrivit presei locale, zona numită Cub din inima Iașului este un loc rău famat. De-a lungul anilor, acolo au fost nenumărate bătăi și chiar crime.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *