Criminalul drogat care și-a ucis mama în Severin, mărturie șocantă în fața anchetatorilor: „Am crezut că e posedată”

Tânărul de 27 de ani din Severin care a devenit călăul mamei sale, i-a șocat și pe anchetatori. El s-ar fi năpustit asupra mamei sale pe care a atacat-o fără milă. Femeia de 54 de ani a încercat să se apere de furia copilului său, însă nu a reușit să se salveze. După ce a omorât-o pe femeia care i-a dat viață, ucigașul s-a urcat în mașină și a condus 15 kilometri până în comuna unde se aflau tatăl și fratele său. Aceștia au alertat autoritățile.

Polițiștii l-ar fi găsit pe bărbatul de 27 de ani într-o stare deloc bună. „Sângera, avea spume la gură şi vorbea în engleză. Ulterior am aflat că de fapt a avut loc o crimă, şi-a ucis mama. Vecinii spun că se mai certau. Avea demenţă şi nu şi-ar fi luat tratamentul”, a spus o cunoștință, potrivit Observator.

Tânărul ar fi crezut că mama sa este posedată, acesta fiind și motivul tulburător pentru care a atacat-o.
Criminalul a făcut o mărturisire cutremurătoare după ce și-a omorât mama. Acesta a susținut că femeia avea probleme la cap și că, în opinia lui, nu mai avea vreo „șansă”.

Mama mea a înnebunit cu capul şi nu mai are nicio şansă”, a spus criminalul. Victima de 54 de ani deținea un magazin de rochii de mireasă în oraș.

Specialiștii care se ocupă de acest caz tulburător consideră, conform sursei menționate mai sus, că tânărul de 27 de ani ar fi avut nevoie de bani pentru substanțele interzise. Cum mama lui ar fi refuzat să-i dea, acesta a reacționat agresiv și i-a luat viața. Cercetările sunt în curs de desfășurare și rămâne ca anchetatorii să afle adevăratul motiv al crimei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *