Fată de 12 ani, bătută în Caraș Severin de două fete de 13 ani. Polițiștii s-au autosesizat

O fată în vârstă de 12 ani a fost agresată de alte două, în vârstă de 13 ani. Evenimentul a avut loc pe o stradă din judeţul Caraş-Severin. Victima a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin au anunţat sâmbătă, că după ce au văzut imagini postate pe o reţea de socializare, în care o fată este agresată de alte două, poliţişti de la Secţia 8 Poliţie Rurală Oraviţa s-au sesizat şi au început verificările pentru identificarea persoanelor implicate şi pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul, notează news.ro. Ulterior, în cursul nopţii, Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată telefonic de către medicul de serviciu de la spitalul orăşenesc despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o fată de 12 ani cu urme de lovire produse în urma unei agresiuni fizice.

Poliţiştii s-au deplasat la unitatea medicală, stabilind că este vorba despre acelaşi eveniment cu privire la care s-au sesizat, iar minora în cauză ar fi fost agresată fizic în data de 1 februarie, în jurul orei 15.00, de alte două minore, de 13 ani, din comuna Grădinari, pe o stradă din localitate, fără a fi sesizat evenimentul. Minora a fost primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată”, au precizat poliţiştii.

Cele trei fete împreună cu părinţii lor au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri. De asemenea, au fost informaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin despre această situaţie.

Poliţiştii au deschis dosar penal în această cauză pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Ei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *