Descinderi DIICOT în Tulcea, Galați și Constanța: Deținuții cumpără droguri la greu

Opt persoane aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea ar fi procurat și deținut pentru a comercializa cantități de droguri de mare risc și substanțe cu efect psihoactiv sub forma unor hârtii impregnate. DIICOT a aflat și polițiștii și procurorii au făcut miercuri percheziții.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT Tulcea, au pus în aplicare, miercuri, în patru dosare penale, 11 mandate de percheziție domiciliară, în județele Tulcea, Brăila, Galați și Constanța, inclusiv într-o unitate de penitenciar.

Cercetările se fac sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Anchetatorii au probe că 8 persoane, aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea, ar fi procurat (de la alte persoane cercetate în cauză) și deținut, în vederea comercializării, diferite cantități de droguri de mare risc (MDMB-4en-PINACA) și substanțe cu efect psihoactiv (ADB – Butinaca) sub forma unor hârtii impregnate.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *