Dimineață neagră: Două accidente îngrozitoare pe șoselele din țară

Un bărbat de 64 de ani a murit în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui accident între două mașini și un TIR, pe DN 2 E85, la ieșirea din Focșani către Garoafa, județul Vrancea. De asemenea, un alt accident în care au fost implicate 4 mașini a avut loc în județul Hunedoara.

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați la 2.50 despre producerea unui accident rutier pe DN2 E85 la km 186+500, la ieșire din Focșani către Garoafa. Coliziunea a avut loc între două mașini și un TIR, în urma căreia două persoane au rămas încarcerate. Din nefericire, una dintre victime, un bărbat de 64 de ani, șoferul uneia dintre mașini, a decedat. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Patru mașini au fost implicate într-un accident în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 66, în localitatea Pui, din județul Hunedoara. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii Gărzii de Intervenție Baru au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, pe raza localității Pui, DN 66, unde a avut loc un accident rutier miercuri noaptea. A fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Potrivit ISU Hunedoara, pompierii au constatat faptul că în accident au fost implicate 4 autoturisme, rezultând rănirea a trei persoane.

Victimele au fost asistate medical la locul evenimentului și ulterior, una dintre acestea a fost transportată la spitalul din Hațeg pentru investigații suplimentare.

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers până la preluarea victimelor și efectuarea cercetării la fața locului.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *