Doi morți în urma unui incendiu dintr-un apartament din Baia Mare

Două persoane au murit în urma unui incendiu care a cuprins vineri o locuință din Baia Mare, informează Mediafax. Două persoane au murit într-un incendiu care a cuprins vineri un apartament din Baia Mare, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

Au intervenit două echipaje de stingere, un echipaj TIM, o autospecială de descarcerare și un echipaj al SAJ Maramureș. Urmează să se stabilească, de către ISU Maramureș, cauzele izbucnirii incendiului. Potrivit www.ziarmm.ro, bărbatul şi-ar fi incendiat soţia cu care se afla în divorţ şi apoi s-a spânzurat.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au preluat cercetarea la faţa locului pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Astăzi, 9 februarie a.c., ora 15.15, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, un apartament de pe strada Uranus din municipiu a luat foc. În interiorul apartamentului au fost descoperite cadavrele a două persoane, un bărbat şi o femeie”, a transmis, vineri, IPJ Maramureş, într-un comunicat de presă.

Bărbatul şi-ar fi incendiat soţia, apoi s-a sinucis, relatează News.ro.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *