Crimă îngrozitoare în Baia Mare: Bărbat găsit mort în propria locuință. IPJ Maramureș a depistat trei cuțite înfipte în corp

Deces învăluit în mister la Baia Mare. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional! Un bărbat de 61 de ani a fost găsit mort în propria locuintă cu trei cuțite înfipte în corp.

Pentru că nu l-au mai văzut de câteva zile, vecinii au decis să alerteze poliția. Un echipaj s-a prezentat de urgență la fața locului, unde au avut parte de un șoc. Bărbatul era mort, iar în corp avea înfipte 3 cuțite, în zona gâtului și abdomenului. Trupul a fost transportat la morgă pentru necropsie. Oamenii legii au precizat că nu există semne care să indice că ușa de la intrare ar fi fost forțată. Anchetatorii efectuează acum cercetări pentru a stabilit exact ce s-a întâmplat. 

În data de 6 februarie, la ora 15.15, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, într-un apartament situat pe strada Victoriei din municipiu, se află o persoană decedată. Trupul neînsuflețit a fost identificat ca fiind al unui bărbat de 61 de ani, din Baia Mare. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *