Groază în Brașov: Tânăr de 24 de ani și-ar fi omorât ambii părinți, după care a sunat la 112

Un incident șocant a avut loc miercuri dimineață în județul Brașov. Un tânăr de 24 de ani din Săcele, judeţul şi-ar fi agresat mama şi tatăl, amândoi fiind găsiţi morţi, miercuri dimineaţă. Bărbatul se află în custodia Poliţiei, care a început cercetări în acest caz, după ce el însuși a sunat la 112. Tânărul a sunat, miercuri dimineaţă, la 112, anunţând că şi-a agresat ambii părinţi.

„Faţă de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă, a identificat şi imobilizat persoana bănuită şi a stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Braşov.

O echipă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Braşov, ai Serviciului Criminalistic şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele realizează, la ora transmiterii acestei ştiri, cercetarea la faţa locului. Tânărul de 24 de ani se află în custodia Poliţiei Braşov.

Potrivit unor surse judiciare, nu s-a stabit până la acest moment dacă tânărul se afla sub influența substanțelor interzise. Este așteptat rezultatul probelor biologice. Persoanele ar fi fost ucise cu un cuțit. Urmează să fie stabilite condițiile și circumstanțele în care s-au produs faptele.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *