Dosarul de violență care l-ar viza pe Florin Salam s-ar putea închide în lipsa unei expertize medicale

Dosarul pretinsei violențe din camera de hotel de la începutul anului în care protagonist ar fi fost cântărețul de manele Florin Stoian zis și Salam s-ar putea închide cu o clasare, transmit surse judiciare autorului acestui material, pe fondul lipsei unui raport medico-legal care să genereze la rândul său o expertiză medicală amănunțită.

Concret, afirmă sursele arătate, până la momentul difuzării acestui material la dosar nu ar exista depus un raport medico-legal de către persoana vătămată iar în lipsa acestuia nu se mai poate face nici expertiză medicală. Astfel, explică acestea, potrivit rigorilor CPP și CP la acest moment dosarul, și la probele care există în el dosar poate avea o singură traiectorie, respectiv, clasarea.

Este de menționat că până la acest moment manelistul nu are calitate în dosar, el fiind audiat o singură dată ca martor.

Avocata cântărețului a văzut dosarul vineri dar nu a dorit să confirme sau să infirme informațiile provenite de la sursele autorului.

Manelistul nu a fost la secția de poliție împreună cu avocata sa, el având doar calitate de martor în dosar.

Cântărețul de manele Florin Stoian zis și Florin Salam ar fi fost citat de anchetatorii de la secția 1 de Poliție din Capitală în legătură cu dosarul deschis la începutul acestui an la sesizarea unei  părți vătămate feminine care a acuzat că ar fi fost agresată fizic de către acesta într-o cameră de hotel, transmit surse judiciare autorului acestui material.

Ulterior avocata acestuia, Beatrice Comăniceanu, a explicat că Stoian nu a fost citat, ci apărătorul acestuia a fost chemat pentru a lua la cunoștință actele de urmărire penală din dosar.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *