Explozie puternică la trei locuințe din Timișoara. Opt persoane, printre care patru copii, rănite

O explozie puternică la trei locuințe s-a produs în Timișoara. Cele trei case se aflau în aceeași curte și au fost distruse de explozia unei centrale, care era alimentată cu o butelie de gaz. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu decese sau răniți grav, dar opt persoane, printre care patru copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vecinii susțin că zgomotul provocat de explozia s-a auzit și la șapte străzi distanță. La momentul producerii exploziei, într-una dintre cele trei locuințe se afla o femeie și fiul său, de 15 ani. În alta, fratele femeii, soția și trei copii ai lor, de doi, patru și șase ani. În curte se afla un bărbat.

Ne-am deplasat din cadrul ambelor subunități cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de primă intervenție și comandă, buldoexcavator și bineînțeles mai multe ambulanțe”, a declarat Alin Ciobică, comandat detașament ISU Timiș.

Din fericire, toate persoanele aflate în interiorul locuințelor au scăpat cu atacuri de panică și răni ușoare, scrie stirileprotv.ro.

„Ceva fără de cuvinte s-a auzit. Deci pe noi ne-a șocat. Am crezut că a fost o bombă atomică. S-a lăsat la noi în curte. Toată curtea ne e plină de sticle, țigla de pe casă s-a dat jos. Deci e un dezastru”, a mărturisit o vecină.

Stau pe strada cealaltă și s-a ridicat acoperișul. Așa s-a simțit”, a spus un bărbat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *