Florin Salam, despre dosarele cu țepe de la cântări: „O înscenare a apropiaților, sună telefoane din alte părți, care n-au legătură cu ăștia”

Manelistul Florin Salam spune că dosarele sale cu țepe date unor oameni cărora ar fi trebuit să le cânte la nunți sunt înscenări. Manelistul a fost citat și audiat la poliție în mai multe dosare deschise după ce mai mulți păgubiți au făcut plângeri. Pe scurt, Florin Salam ar fi încasat mii de euro cu titlu de avans pentru a cânta la diverse nunți sau botezuri. Apoi, acesta nu a onorat contractele, însă nici nu a restituit banii.

Sunt oameni care trebuiau să își primească banii pe bună dreptate, au fost contra, au fost ceruți bani peste. Au vrut de trei ori mai mult. Nu are rost să vorbesc, avocatul să își facă datoria. Sună telefoane din alte părți, care n-au legătură cu ăștia. Vor să însceneze. Vă rog din suflet să mă credeți, era vorba de 3000 de euro? E ceva la mijloc în care vor să mă țină departe de evenimente. Eu am luat 100 și ceva de evenimente, ei vor să facă în așa fel încât eu să nu ajung la cântări. Domnii avocați trebuie să afle neapărat despre ce este vorba”, a declarat Florin Salam, conform România TV.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *