Fost chestor MAI beat, prins în București după o urmărire ca în filme. Polițiștii i-au spart geamul cu patul pistolului pentru a-l reține

O urmărire ca în filme a avut loc luni noaptea pe străzile din Capitală. Un șofer a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor rutieri după ce a trecut pe roșu. Anterior mai mulți participanți la trafic au sunat la 112 pentru a semnala faptul că șoferul are un comportament haotic în trafic, posibil sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 60 de ani a fost văzut de ceilalți șoferi cum conducea, aparent sub influența acoolului, pe o stradă din Sectorul 3, foarte aproape de sediul Brigăzii Rutiere.

Potrivit unor surse din poliție citate de stirileprotv.ro, bărbatul a fost chestor în cadrul Ministerului de Interne. După o cursă de câțiva kilometri în trafic, mașina bărbatului a fost blocată de polițiști. Pentru că în continuare a refuzat să se supună indicațiilor agenților și să coboare din mașină, un polițist a fost nevoit să-i spargă geamul folosind, spun martorii, patul pistolului.

Avea o alcoolemie de 0,56. A fost dus la INML și, mai apoi, audiat la sediul Brigăzii Rutiere. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *