Galați: A lovit intenționat o mașină după un conflict în trafic. Șoferul băut a aflat că s-a luat de o… polițistă

Un șofer a avut parte de un șoc după un conflict în trafic. Individul a lovit din spate mașina personală a unei polițiste aflată în timpul liber. Incidentul s-a terminat cu dosar penal pentru șoferul agresiv.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Smârdan, județul Galați. Potrivit unor surse judiciare, în urma unui conflict în trafic, un șofer a intrat intenționat cu mașina în autoturismul cu al cărei proprietare avusese altercația.

„Pe fondul unui conflict în trafic, conducătorul unui autoturism a lovit intenționat, din spate, autoturismul personal condus de o agentă de poliție, din cadrul Secției 3 Poliție Galați, aflată în timpul liber, fără a rezulta victime”, au declarat sursele citate.

În urma testării s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în expirat. S-a deschis dosar penal pentru amenințare și pentru loviri și alte violențe.

Sursele citate precizează că polițista, care este angajată doar de câteva luni, s-ar fi speriat și a chemat în ajutor doi frați care au participat la conflict. Dosarul penal a fost deschis pentru faptă, urmând a fi stabilită vinovăția fiecărui participant la incident.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *