Galați: Amenințări cu pistoalele la mall, pentru un loc de parcare

Un bărbat de 53 de ani l-a agresat fizic pe agentul de pază al mall-ului din Galați și l-a amenințat cu un pistol. Totul a pornit de la un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.

Potrivit Poliției Galați, un bărbat de 53 de ani a reclamat la 112, cu privire la faptul că are un conflict cu agenții de pază de la mall-ul situat pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, soția apelantului, o femeie de 39 de ani, s-a deplasat la centrul comercial respectiv și a parcat autoturismul pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

„Întrucât conducătoarea auto nu face parte din categoria persoanelor cu nevoi speciale, agenții de pază i-ar fi solicitat acesteia să elibereze locul respectiv”, a transmis Poliția Galați.

În discuție a intervenit și bărbatul, de 53 de ani, iar, la scurt timp, l-ar fi agresat fizic pe unul dintre agenții de pază, un bărbat, de 24 de ani, și apoi l-ar fi amenințat cu un pistol pe care l-ar fi avut asupra sa.

„Pistolul a fost descoperit asupra apelantului și a fost ridicat de către polițiști, iar toate persoanele implicate în acest incident au fost conduse la sediul secției de poliție în vederea continuării cercetărilor, fiind anunțați și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați”, a precizat Poliția Galați.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *