Iași: Ordine de restricție reciproce, deși locuiesc în aceeași casă. Judecătorii nu știu care dintre soți e victima!

Situație confuză la Iași, după ce doi soți din localitatea Ciurea, județul Iași, au obținut ordine de restricție reciproce, deși locuiesc în aceeași casă. Nici măcar judecătorii nu au putut stabili cine e de fapt victima și cine este agresorul.

Fiecare soț a cerut protecție împotriva celuilalt, iar judecătorii au aprobat cererile fără a stabili clar cine era agresorul și cine era victima. Bărbatul trebuie să păstreze o distanță minimă de trei metri față de soția sa în casă și de 50 de metri în afara casei.

Aceleași restricții se aplică și femeii, care nu are voie să se apropie la mai puțin de trei metri sau 50 de metri de soțul ei. Amândurora li s-a interzis orice formă de contact, inclusiv telefonic sau prin corespondență.

Femeia a cerut ulterior evacuarea soțului din casă, solicitare susținută de Secția 2 Poliție Rurală Ciurea, care a argumentat că continuarea conviețuirii ar încălca ordinele de protecție, potrivit Ziarul de Iași. Magistrații au respins cererea, deoarece femeia nu a putut dovedi că viața sau integritatea fizică ori psihică i-ar fi fost amenințată de soț.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *