Incendiu devastator în Capitală. O femeie a murit

Un incident devastator s-a petrecut noaptea trecută în sectorul 1 al Capitalei, când a fost cuprins un apartament de la parterul unui bloc din apropierea Pieței Victoria. Echipajele de urgență au răspuns prompt la apelul la 112, primit la ora 2 dimineața, doar pentru a descoperi o femeie de 70 de ani inconștientă în mijlocul flăcărilor violente.

Apartamentul, situat în inima orașului, a devenit un infern în timp ce pompierii se luptau să controleze focul. Locuitoarea în vârstă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost găsită în bucătărie, copleșită de fumul gros care pătrundea în locuință.

La intrarea în apartament, echipajele de urgență au fost șocate să constate că acesta era plin de o cantitate excesivă de gunoaie, creând un mediu propice pentru răspândirea rapidă a flăcărilor. Condițiile dezordonate nu numai că au reprezentat o provocare semnificativă pentru pompieri, dar au sporit și riscul ca incendiul să scape de sub control.

Femeia în vârstă de 70 de ani, descoperită inconștientă în bucătărie, era deja moartă.

În timp ce pompierii lucrează cu sârguință pentru a ține incendiul sub control, anchetatorii pun cap la cap evenimentele care au dus la izbucnirea focului. Rapoartele preliminare sugerează că dezordinea excesivă din apartament ar fi putut juca un rol esențial în alimentarea flăcărilor, deși o anchetă amănunțită este în curs de desfășurare pentru a determina cauza exactă.

Locuitorii din vecinătate au fost evacuați temporar ca măsură de precauție, echipele de urgență asigurând siguranța proprietăților învecinate.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *