Incident la Tulcea: Bărbat săltat de jandarmi din mulțime, după ce a huiduit în timpul discursurilor susținute de autorități la Ziua Unirii

Un bărbat din judeţul Constanţa este cercetat de jandarmii tulceni, după ce a huiduit, miercuri, în Piaţa Tricolorului, în timpul discursurilor susţinute de autorităţi, cu prilejul ceremonialului organizat de Ziua Unirii Principatelor Române. Huiduielile şi insultele adresate autorităţilor au fost urmate de retragerea individului din mulţime şi reţinerea acestuia de către lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) pentru cercetări.

„Bărbatul a fost identificat şi se vor lua măsurile legale în termenul prevăzut de lege. Termenul prevăzut de lege este de 6 luni”, a precizat pentru agerpres purtătorul de cuvânt al IJJ, Anca Şerban.

Potrivit primarului Ştefan Ilie, bărbatul din judeţul Constanţa, care este cercetat de IJJ, a încheiat în urmă cu mai mulţi ani mai multe contracte cu autoritatea locală pentru execuţia unor lucrări, însă contractele au fost reziliate, din cauză că nu îşi îndeplinea obligaţiile.

În plus, bărbatul este acuzat şi de hărţuire.

Mi-a trimis pe telefonul personal ameninţări şi jigniri, motiv pentru care am făcut plângere penală împotriva acestuia pentru hărţuire”, a menţionat primarul Ştefan Ilie.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *