Incident șocant în Argeș: Șofer drogat a târât un polițist cu mâna prinsă în portieră mai bine de un kilometru

Un incident grav s-a petrecut într-o localitate din Argeș, unde, un tânăr de 20 de ani a târât un polițist cu mâna prinsă în portieră mai bine de un kilometru. Scena s-a întâmplat după ce agentul rutier a vrut să îl testeze antidrog.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Stâlpeni, din Argeș. Un echipaj de poliție a observat o mașină care se dplasa cu viteză de peste 140 de km/h, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50 km/h, informează știrileprotv.

Șoferul a fost oprit pentru un control, iar în momentul în care polițistul a vrut să testeze tânărul pentru consumul de droguri, a blocat ușile mașinii. Geamul era deschis, iar polițistul a încercat să deblocheze ușa, dar șoferul a plecat cu mână polițistului prină în geam. Agentul rutier a fost târât în acest fel mai bine de un kilometru până când a reușit să se desprindă.

Apoi, a tras trei focuri de armă, după care șoferul a oprit și a fost imobilizat. Din fericire, agentul rutier s-a ales doar cu răni ușoare.

Anchetatorii au constatat că tânărul ar fi consumat trei tipuri de droguri și avea și permisul suspendat pentru patru luni. El se află în arest preventiv pentru 30 de zile și i s-a întocmit dosar penal pentru ultras în varianta tentativei de omor calificat și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *