Inconștiență la volan: Șofer, din Neamț aproape de comă alcoolică, a intrat cu mașina într-un gard

Un șofer beat din Roman, jud. Neamț, a intrat cu mașina în gardul unei case, după ce a pierdut controlul volanului. Din fericire, nu a rănit pe nimeni.Testarea făcut de poliţişti a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un şofer beat a provocat un accident rutier, duminică după amiază, pe o stradă din municipiul Roman. El a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, autoturismul la volanul căruia se afla intrând într-un gard. Testarea făcut de poliţişti a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident provocat de un şofer beat, în municipiul Roman. Testul de alcoolemie a indicat peste unu la mie alcool pur în aerul expirat Un şofer beat a provocat un accident rutier, duminică după amiază, pe o stradă din municipiul Roman.

El a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, autoturismul la volanul căruia se afla intrând într-un gard. Testarea făcut de poliţişti a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Petru Rareş din Roman.

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar maşina a intrat într-un gard. Verificările făcute de poliţişti indică faptul că bărbatul era beat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *