Intervenție SRI: Servietă abandonată în parcarea unui supermarket din Focşani

Intervenţie a poliţiştilor, alături de luptători ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale şi echipa pirotehnică a SRI, după un apel la 112 privind o servietă abandonată în parcarea unui supermarket din Focşani.

Poliţişti, luptători ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale şi echipa pirotehnică din cadrul SRI intervin, vineri seară, după ce printr-un apel la 112 s-a anunţat că în parcarea unui supermarket din Focşani este o servietă abandonată, informează News.ro.

„În urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezenţa unei genţi tip servietă, abandonată în parcarea unui supermarket din municipiul Focşani, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a dislocat de urgenţă la faţa locului echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, alături de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în vederea izolării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei”, a anunţat IPJ Vrancea.

De asemenea, acolo se află luptători ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale şi echipa pirotehnică din cadrul SRI.

Potrivit IPJ Vrancea, specialiştii pirotehnişti au făcut verificări, pentru a stabili dacă servieta prezintă elemente de interes pirotehnic.

În urma verificărilor, s-a stabilit că geanta este goală.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *