IPJ Bihor: Va fi o regulă ca șoferii prinși băuţi sau drogaţi să meargă direct în arest!

Șeful Poliţiei Bihor, chestorul Alin Haniş, a anunțat măsuri drastice pentru șoferii care vor fi depistați băuți sau drogați la volan. Aceștia urmează să fie băgați în arest. „Va fi o regulă: șoferii băuţi şi drogaţi merg în Arest!”, a avertizat chestorul Alin Haniş, marţi, în timpul şedinţei Colegiului Prefectural, potrivit ebihoreanul.ro.

Potrivit acestuia, doar în 2023, nu mai puțin de 52 de persoane au fost reţinute timp de 24 ore, pentru acuzaţii similare, iar 703 şoferi prinşi băuţi la volan au rămas fără permise de conducere.

Măsurile drastice și numeroasele acţiuni care se derulează sunt menite să menţină siguranţa participanţilor la trafic şi să diminueze numărul accidentelor rutiere”, a afirmat chestorul Alin Haniș.

Un bărbat din oraşul Ştei a fost reţinut marți pentru 24 ore după ce a fost prins băut şi cu permisul suspendat la volanul maşinii, în trafic. Maşina condusă de şteianul în vârstă de 68 ani, a fost oprită de poliţiştii Biroului Rutier Beiuş marţi după-amiaza, la ora 15.40, pe strada Poet Andrei Mureșanu din localitatea Ștei. Pus să sufle în etilotest, aparatul a indicat o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *