Un tânăr a intrat cu mașina furată în copac, în timp ce era urmărit de polițiști. Băuse și nu avea permis

Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere și aflat sub influența alcoolului, a intrat cu o mașină furată într-un copac în timp ce era urmărit de polițiști, duminică, în comuna constănțeană Cobadin, și a încercat apoi să fugă, dar a fost prins și imobilizat după câteva sute de metri, potrivit Agerpres.

Tânărul băuse și s-a urcat la volanul unei mașini furate. În jurul orei 4 dimineața, polițiștii din Medgidia i-au făcut semn să oprească, pe strada Trandafirilor din comuna Cobadin. Întrucât a refuzat să oprească, polițiștii au pornit în urmărirea lui.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. După aproximativ trei kilometri, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei, vehiculul intrând în coliziune cu un copac. Şoferul a coborât din autoturism şi a fugit, poliţiştii pornind în urmărirea lui. După aproximativ 500 de metri, a fost imobilizat. Ulterior, s-a procedat la identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 18 ani”, afirmă Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, duminică, într-o comunicat de presă.

Cercetările efectuate de oamenii legii au arătat că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. În plus, era la volanul unei mașini sustrase în seara de sâmbătă spre duminică.

A fost deschis un dosar de cercetare penală.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *