Jandarmeria Română consultă piața cu privire la achiziția de drone

Jandarmeria Română consultă piața cu privire la achiziția a zece drone pentru transmiterea de imagini. Potrivit anunțului, costul dronelor va fi estimat cu ocazia consultării pieței. Data de fabricatie a echipamentelor nu trebuie sã fie anterior datei de livrare cu mai mult de 12 luni. De asemenea, toate echipamentele trebuie să fie noi și livrate cu ultima versiune de soft.

Jandarmeria mai vrea ca sistemul să transmită în timp real datele la sol, unde să poată fi vizualizate și pe alte echipamente uzuale, cum ar fi computere sau televizoare, dar și să le înregistreze concomitent la bord.

Alte cerințe includ o capacitate de zbor pe vânt puternic de până la o viteză a vântului de minim 10m/s, să aibă o viteză deplasare spre înainte de minim 60 km/h pe orizontală, să poată opera la temperaturi între -20°C si + 50°C, iar plafonul minim de zbor să fie la 2.800 m deasupra nivelului mării. De asemenea, Jandarmeria cere ca restricțiile de zbor introduse de fabricant să poată fi înlăturate la cerea sa. Una dintre drone trebuie să aibă camere de luat vederi în sistemul de culori RGB, iar o alta să fie termică.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *