Microbuz cu 18 pasageri a luat foc în mers la Neamț

Un microbuz de călători care transporta 18 persoane a luat foc în mers, vineri, în localitatea Poienari, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, relatează Agerpres.

Şoferul a oprit microbuzul pentru ca pasagerii să se autoevacueze după care a sunat la 112. „Apelul a fost făcut de conducătorul auto care a sesizat prezenţa fumului în interiorul microbuzului. Imediat a oprit autovehiculul pentru ca cei 18 pasageri să se autoevacueze.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD de la Punctul de lucru Poienari şi Detaşamentul de pompieri Roman. La sosirea pompierilor toate persoanele ce s-au aflat în microbuz erau evacuate, niciuna dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a produs din cauza unor defecţiuni apărute pe timpul utilizării. În urma incendiului, microbuzul a ars în proporţie de 80%.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *