Accident între un microbuz și o mașină, în Cluj. Patru copii, printre victime

Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminică într-un accident pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj. Două persoane au rămas încarcerate, iar patru copii sunt evaluați medical la fața locului.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj. În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane, cu 5 ocupanți.

Conform ISU Cluj, la fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, și un echipaj SAJ. Totodată, la locul accidentului a fost alocat și elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou.

În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate.

Pompierii acționează pentru descarcerarea și extragerea persoanelor blocate în autovehicule, respectiv doi adulți. Alți patru minori sunt consultați la fața locului de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări, aceștia sunt în stare stabilă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *