Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a spulberat doi tineri în accidentul din localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv, au decis magistrații de la Curtea de Apel București.

„În baza art. 348 constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă în raport de inculpata Pascu Miruna. Menține măsura arestului preventiv în raport de aceasta. În baza art. 242 alin. 2 C.p.p., respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu. Cu drept de contestație, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în cameră de consiliu, azi, 30.10.2023”, potrivit Curtea de Apel București.

În prezent, atât Miruna, cât și Vlad Pascu sunt în arest preventiv: ea la București, iar el la Constanța. De asemenea, alte trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile în dosarul lui Vlad Pascu. Trei tineri sunt acuzați că alimentau cu droguri grupul de prieteni ai șoferului teribilist.

În urma audierilor, Vlad Pascu a recunoscut că îi cunoaște pe cei trei. Acesta a precizat procurorilor de unde lua drogurile și ce fel de substanțe consumau.

După ce a părăsit sediul Poliției Vama Veche, în noaptea de 19 august 2023, când a produs accidentul mortal, Vlad Pascu a participat la o petrecere alături de nouă copii ai unor persoane publice din Constanța.

La petrecere, Vlad Pascu s-a drogat alături de acești tineri, după cum a dezvăluit Cosmin Andreica, șeful Sindicatului Europol. Polițistul a declarat că acei nouă tineri sunt toți copii de persoane influente din județul Constanța, ai căror părinți ocupă posturi și funcții publice importante, din domeniul politic și social.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *