Operațiune ca-n filme în București: Avocat beat, a încercat să fugă de polițiști. Agenții au spart geamul mașinii cu pistolul

Un avocat beat a fost prins de polițiști după ce a încercat să scape de un control. Acesta a refuzat să deschidă portiera, iar agenții au scos pistolul din dotare și au spart geamul mașinii când au văzut că bărbatul începe să accelereze. Șoferul teribilist a fost consilier la Ministerul de Interne în 2013 și soțul unei judecătoare importante de la Curtea Supremă care a murit acum câțiva ani, potrivit Realitatea.net.

Bărbatul a fost tras pe dreapta, a prezentat documentele oamenilor legii, după care a plecat în trombă.

Oamenii legii s-au luat după el și au reușit să îl oprească abia în zona Pache Protopopescu. Bărbatul și-a blocat portiera și a încercat să accelereze, fapt ce a dus la avarierea ușoară a mașinii de politie.

Când și-au dat seama că acaesta vrea sa fugă din nou, polițiștii au scos pistolul din dotare și au spart geamul mașinii la volanul căreia se afla avocatul. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost pozitiv, respectiv de 0,56 alcoolemie. El a fost testat și pentru consum de droguri, rezultatul fiind negativ.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *