Percheziții în Sălaj și Satu Mare. Dosar de abuz în serviciu și licitații trucate – VIDEO

Şapte percheziţii au avut loc vineri dimineaţă, în Satu Mare şi Sălaj, inclusiv la sediul unei instituţii, într-un dosar vizând contracte de achiziţii publice încheiate cu încălcarea legislaţiei, acuzaţiile find de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, fals intelectual şi delapidare.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Satu Mare efectuează 7 percheziţii. Sunt vizate domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale şi ale unei instituţii, din judeţele Satu Mare şi Sălaj. Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal întocmit de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Satu Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, fals intelectual şi delapidare”, informează IGPR.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2022-2024, ar fi fost încheiate unele contracte de achiziţii publice, cu încălcarea legislaţiei. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, citează Agerpres.

La percheziţii participă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *