Pitești: Tânără agresată sexual și apoi aruncată violent din autobuz. Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi pe agresor

Polițiștii din Argeș au făcut publice imagini cu o agresiune care a avut loc într-un autobuz din Pitești. Ei cer sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui tânăr care ar fi agresat sexual și ar fi împins o fată din autobuz.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați, potrivit mediafax.

Polițiștii fac verificări pentru identificarea unui tânăr care duminică ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bld. Petrochimiștilor din municipiul Pitești. Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliție.

„Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției. Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009”, a transmis IPJ Argeș.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *