Poliția a deschis anchetă: Păcură, în loc de apă sărată, într-o stațiune balneară din Mureș

Autoritățile au deschis un dosar penal și cercetează situația dintr-o stațiune balneară din Mureș, acolo unde, în loc de apă sărată, prin conductele bazinelor a curs păcură, potrivit Pro TV.

La Băile Sărate din localitatea Ideciu de Jos, angajații ștrandului se pregăteau de marea deschidere și intenționau să umple bazinele cu apă sărată. După câteva minute, aceștia au observat că prin țeavă iese păcură. Combustibilul a ajuns în bazine, așa că startul sezonului estival a fost compromis.

Zece minute de apă curată și sărată ca lumea și după aceea numai a izbucnit conducta și a fost gata ulei. Am observat și am sunat imediat la ăsta de la apă să oprească apa. Și acum trebuie schimbate conductele, precis că undeva au băgat ulei”, a declarat un angajat al ștrandului pentru Pro TV.

Polițiștii nu exclud posibilitatea ca păcura să fi fost turnată intenționat. Oamenii legii au deschis un dosar penal și au deja un cerc de suspecți.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Aurica Mate, pentru Pro TV.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *