Poliția a început o acțiune amplă care îi vizează pe livratorii asiatici

Autoritățile române au luat o decizie importantă referitoare la livratorii asiatici, sperând să îi ajute să respecte regulile din țară. Această măsură presupune obligativitatea participării acestora la sesiuni de informare organizate de poliție, unde vor fi instruiți cu privire la regulile și legile locale. Astfel, aceștia vor fi mai bine pregătiți să își desfășoare activitatea conform normelor românești și să evite eventualele probleme legale sau neînțelegeri.

Poliția a demarat o serie de acțiuni pentru a instrui și informa livratorii asiatici care folosesc trotinete, biciclete și scutere cu privire la regulile de circulație din România. Această inițiativă vine ca urmare a unei preocupări crescute în contextul în care numărul accidentelor în care acești livratori au fost implicați a înregistrat o creștere, determinată de neconformarea acestora la regulile rutiere.

Prin intermediul acestor măsuri, autoritățile doresc să reducă riscul de accidente și să îmbunătățească siguranța în trafic pentru toți participanții.

Măsura este una preventivă, având scopul de a promova siguranța rutieră și de a asigura protecția tuturor participanților la trafic, inclusiv a livratorilor.

Aceștia vor fi instruiți și îndrumați de către autorități, în speranța că vor primi pregătire corespunzătoare pentru a se conforma regulilor de circulație și a evita incidentele în trafic.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *