Poliția, în mobilizare pe litoral: Drogurile rămân principalele „tentații”. Cazul 2 Mai, cu „sechele” pentru oamenii legii

Se numără orele până când se va da startul distracției de 1 mai pe litoral. Organizatorii au pregătit până la ultimul detaliu petrecerile extravagante în cluburile de fițe, iar cei mai îndrăgiți artiști sunt așteptați pe scenă. Polițiștii sunt, însă, în alertă, iar asta pentru că atât petrecerile, cât și festivalurile care vor avea loc în perioada următoare sunt fortărețe pentru consumatorii de droguri și pentru traficanți. S-au pregătit controale aspre și pedepse pe măsură, arată Realitatea.net.

Delia și Smiley sunt cap de afiș pentru zilele de 1 și 2 mai într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fițe de pe litoral. Turiștii și-au cumpărat din timp bilet ca să petreacă alături de ei.

Foarte multe evenimente sunt organizate și în stațiunile Mamaia, Costinești și Vama Veche.

După incidentul mortal de vara trecută, în care Vlad Pascu a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai, pentru că a urcat drogat la volan, polițiștii au înăsprit controalele. Vor, acum, să prevină cât mai mult consumul și traficul de droguri din cluburi și de la petrecerile private.

Anul trecut, după 6 zile de petreceri, jandarmii au oprit peste 150 de persoane asupra cărora au fost găsite droguri. De altfel, polițiștii au găsit peste două kilograme de droguri de mare risc în urma perchezițiilor. 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *