Previzibil: Maior Lazăr Dorin s-a internat în Italia, fix când trebuia să fie adus în România

Fostul parlamentar Maior Lazăr Dorin aplică o metodă celebră printre infractorii români care au reușit să fugă în străinătate pentru a nu face închisoare. Conform unor informații pe surse, Maior Lazar Dorin, care urma sa fie preluat astazi, din Italia, s-a internat la un spital din Roma, din cauza unor probleme medicale. Aducerea se reprogrameaza pt o data ulterioara, imediat ce medicii italieni stabilesc ca starea lui de sanatate permite transferul, cu avionul, in Romania.

Polițiștii din România urmează să îl preia pe fostul deputat PSD și PRM, Maior Lazăr Dorin. Maior a fost și lider al organizațiilor de revoluționari din Brașov. Acesta se ascundea în Italia, după ce fusese condamnat la 2 ani și 1.186 de zile de pușcărie în România.

La data de 2 octombrie 2023, o escortă formată din ofițeri din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române urmează să preia, din Roma, Italia, un bărbat, de 63 de ani, ne-au precizat surse judiciare. Acesta a fost condamnat de către Tribunalul Brașov, la o pedeapsă de 2 ani și 1.186 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.

Autoritățile judiciare din Italia au dispus preluarea persoanei urmărite în baza mandatului european de arestare emis de Tribunalul Brașov.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *