Roi de albine, pastramă de oaie cu mămăligă sau centrale termice: Din șpăgile diversificate primite de polițiști în ultimii 10 ani

Pastramă de oaie, roiuri de albine, centrale termice sau baxuri de vin și chiar mămăligă sunt doar câteva dintre cele mai bizare șpăgi primite de polițiști în ultimii 10 ani. Lista mitelor neobișnuite este una lungă.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Fostul șef al Poliției Rutiere din Teleorman a fost acuzat că a cerut mită pastramă de oaie, doi pui, o mămăligă și hrană pentru câini. Mita ar fi cerut-o de la șoferii pe care îi oprea, care încălcau Codul Rutier.

Un comisar-șef din București a fost acuzat că a cerut unui hoț un bax de vin, apă minerală și 15 fripturi.

Un polițist din București a primit două centrale termice și boilere de la un om de afaceri. Doi agenți din Argeș au fost acuzați că au cerut mită un roi de albine.

Au mai fost de-a lungul timpului prinși polițiști care cereau sendvișuri, creme pentru soțiile lor dar, evident, și sume de bani.

Însă, sunt și multe cazuri în care agenții de poliție reclamă momentele în care cineva încearcă să le ofere mită. Cei mai mulți dintre polițiștii din cazurile semnalate au fost prinși în flagrant. În acel moment, procesul penal avansează mai repede. Au fost date condamnări iar oamenii respectivi nu mai lucrează în Poliție.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *