S-au luat de la un loc de parcare: Bătaie între mai mulți candidați, în fața unei secții de vot din Dâmbovița. Poliția a intervenit cu spray lacrimogen

Mai multe persoane s-au luat la ceartă, duminică, în localitatea Mănești din județul Dâmbovița, aparent din cauza unui loc de parcare, iar în conflict au fost implicați și trei candidații, potrivit Observatornews.ro. Conflictul ar fi izbucnit din cauza unui loc de parcare.

În urma deplasării la faţa locului şi din verificările preliminare, s-a stabilit că trei persoane care s-ar fi deplasat cu un autoturism ar fi vrut să îl parcheze şi i-ar fi solicitat unei alte persoane să se deplaseze din zona respectivă, fără a fi manifestate acte de violenţe. Ulterior, în zonă, a venit un candidat la funcţia de primar şi un candidat la funcţia de consilier local, însoţiţi de o altă persoană. La un moment dat, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbaţi de 30 şi 56 de ani, ar fi fost agresaţi fizic de cele trei persoane reclamate. De asemenea, un alt bărbat, de 53 de ani, candidat la funcţia de primar din comună, ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de aceleaşi persoane”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

Conflictul a continuat și după apariția polițiștilor, iar aceștia s-au văzut nevoiți să folosească și spray lacrimogen pentru aplanarea conflictului.

Scandalagii au fost duși la Poliție pentru a fi audiați.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *