Scene șocante în mijlocul străzii, la Iași: Un bărbat și-a bătut soția până a căzut la pământ

Scene revoltătoare au fost filmate la Iaşi. O femeie de 36 de ani a fost salvată de mai mulţi trecători din mâinile soţului ei, care a început să o lovească, pe stradă.

Individul i-a distrus femeii telefonul, apoi s-a năpustit asupra ei. Când au văzut-o la pământ, câţiva oameni i-au sărit în ajutor. Victima le-a spus polițiștilor că, în urmă cu trei săptămâni, bărbatul a ameninţat-o cu bătaia.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 40 de ani. De asemenea, i-a fost montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

În seara zilei de 01.03.2024, în jurul orei 22:10, Secția nr. 2 Poliție Iași a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un conflict între două persoane, pe o stradă din municipiul Iași. Din cercetări a rezultat că o femeie, de 36 de ani, din comuna Popricani ar fi fost agresată fizic de soțul ei, un bărbat de 40 de ani și i-ar fi distrus telefonul mobil. Femeia a declarat polițiștilor că în urmă cu trei săptămâni, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență”, a transmis IPJ Iași.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *