Șofer de 52 de ani a omorât un tânăr în urma unui accident rutier. Autorul era băut și drogat

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a intrat cu mașina într-un tânăr aflat pe un motociclu care a decedat în urma impactului. Accidentul s-a petrecut într-o intersecție din Drumul Taberei, București.

„Conducătorul unei autovehicul, în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe aleea de legătură dinspre Str. Pravăț către Drumul Taberei, la intersecția cu Drumul Taberei, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Drumul Taberei. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului de motociclu, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, potrivit Poliției Rutiere.

Surpriza a venit ulterior când bărbatul a fost tesat cu alcooltesul, dar și cu aparatul DrugTest.

„Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma efectuării testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, precizează sursa citată.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *