Tânăr din Brașov, prins de DIICOT drogat la volan. Avea permisul suspendat pentru o faptă similară

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins drogat la volan, în județul Brașov, cu permisul suspendat și având numeroase interzise în autoturism, în județul Brașov.

În comunicatul transmis duminică, DIICOT nu menționează identitatea individului, însă Agerpres susține că este vorba despre un tânăr de 26 de ani, care a fost oprit de polițiștii rutieri când se deplasa pe Centura Braşovului, dinspre Predeal spre Sibiu, cu o viteză peste limita legală. El avea permisul suspendat din ianuarie, când de asemenea fusese prins drogat la volan.

Tânărul este cercetat acum de DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 01.02.2024, acesta a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri, pe raza județului Brașov, constatându-se că deținea în autoturism  cantitățile de aproximativ 43  grame canabis (drog de risc), 33 de comprimate ecstasy (drog de mare risc),  5,44 grame fragmente de comprimat ecstasy și circa 3 grame pulbere care conține 4-MMC (drog de mare risc), destinate comercializării”, se arată în comunicatul DIICOT.

Având în vedere că inculpatul se afla la volan, a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare  pozitivă la o substanță psihoactivă. În cursul zilei de 03.02.2024 acesta a fost arestat  preventiv de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov , pentru o perioadă de 30 de zile”, se mai arată în același comunicat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *