Un ieșean beat i-a lăsat mască pe polițiști după ce s-a răsturnat cu mașina la podul unde s-a blocat Ciolacu: A dat vina pe „fantoma soacrei!”

Un ieșean beat i-a lăsat mască pe polițiști după ce s-a răsturnat cu mașina! Urcat la volan nițel băut, bărbatul a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. P0lițiștii ajunși la fața locului au tratat cazul ca pe un accident clasic cauzat de consumul de alcool. Ieșeanul însă nu a vrut să accepte versiunea oficială și a venit explicații demne de filmele SF.

A dat vina pe stafia soacrei, care a apărut peste el în casă! De frică, bărbatul de 74 de s-a urcat la volan! A condus, a condus, însă la Podul Iloaiei s-a răsturnat cu mașina. Fix acolo s-a blocat în trafic și premierul Marcel Ciolacu, la finele săptămânii. Ioan Ianuș a fost trimis în judecată. În fața magistraților, acesta a continuat povestea cu stafia soacrei.

„Inculpatul a precizat că are 71 de ani, o pensie de 2.000 de lei, că îi trebuie permisul de conducere şi că a văzut stafia soacrei sale în ultimele zile. Fiind audiat, inculpatul a recunoscut fapta reținută în sarcina sa, arătând că în ziua de 25.11.2021 s-a deplasat la volanul autoutilitarei marca Volkswagen la o altă casă a sa, unde a desfășurat activități gospodărești și consumat, în jurul orei 15:00, aproximativ 100 ml de țuică, iar în jurul orei 18:00, 50 ml de țuică. Inițial, dorea să rămână peste noapte în casa respectivă, însă fiindu-i teamă de imaginea soacrei sale, care decedase în urmă cu aproximativ o lună în acea casă, inculpatul s-a hotărât să se întoarcă la locuința din ală localitate, în acest sens urcându-se la volanul autoutilitarei și conducând pe DJ282D, spre orașul Podu Iloaiei. Inculpatul declară că s-a hotărât să oprească pentru a efectua cumpărături, a efectuat virajul dreapta, intrând pe str. Brătuleni, iar după aproximativ 100 m, primind flash-uri de la un alt autoturism, a tras dreapta pentru a-i face loc, însă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț. Fiind panicat, inculpatul a sunat singur la numărul de urgență 112, anunțând evenimentul rutier”, au precizat anchetatorii.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *