Un polițist a intrat cu mașina într-o cisternă cu benzină. IPJ Brăila anunță că agentul nu se afla la prima tentativă de sinucidere

Un tragic accident rutier a avut loc, miercuri, în județul Brăila. Un tânăr a murit carbonizat după ce a intrat cu mașina într-o cisternă cu benzină. Ulterior, în spațiul public, au apărut informații că acesta este polițist și că nu s-ar afla la prima tentativă de sinucidere. IPJ Brăila vine cu un comunicat de presă, în care dă detalii despre angajatul instituției.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public privind evenimentul rutier din data de 5 iunie a.c., Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila este abilitat să comunice următoarele:

Din primele verificări efectuate, se pare că șoferul autoturismului ce a fost găsit carbonizat ar fi un tânăr, de 22 de ani, din Brăila, încadrat din sursă externă în luna noiembrie 2022 la Poliția Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică. De asemenea, având în vedere informațiile apărute în spațiul public privind o tentativă de suicid a acestuia, precizăm că, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că l-ar fi găsit pe fiul său, de 22 de ani, din Brăila, inconștient în cadă.

Tânărul a fost preluat de un echipaj al ambulanței, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a se impune internarea acestuia. Având în vedere cele constatate, au fost efectuate șapte ședințe de asistență psihologică de specialitate. De la momentul incidentului, polițistului i-a fost retras armamentul din dotare, desfășurând activități ce nu presupune relația cu publicul până la data de 30 aprilie a.c.

Începând cu data de 1 mai a.c., a efectuat serviciul de pază la sediul Poliției Municipiului Brăila cu armamentul din dotare. În această perioada, nu au fost observate schimbări de comportament de natură a ridica suspiciuni. Astfel, la data de 4 iunie a.c., polițistul a fost reintrodus în serviciu în cadrul Biroului Ordine Publică. La data de 5 iunie a.c., la momentul producerii evenimentului rutier, polițistul se afla în timpul liber. Pentru clarificarea modilității de gestionare a acestei situații, conducerea I.P.J. Brăila a dispus efectuarea de verificări interne”, precizează IPJ Brăila.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *