Urmărire ca în filme în Bragadiru: Polițiștii ilfoveni au tras focuri de avertisment spre un bărbat condamnat la închisoare

Bărbatul, condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere, a fost găsit la o adresă din Bragadiru, unde a încercat să fugă sărind gardul. Polițiștii au fost obligați să tragă focuri de avertisment.

Un individ în vârstă de 28 de ani, rezident în județul Ilfov, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost capturat de către forțele de poliție vineri seara în urma unei operațiuni în orașul Bragadiru. Potrivit IPJ Ilfov, individul era căutat pentru executarea unui mandat de arest emis de Judecătoria Sectorului 5 București.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 20:00, când polițiștii din Bragadiru s-au deplasat la o adresă din localitate pentru a executa mandatul de arest. În momentul în care indivizii au ajuns la locul indicat, individul în cauză a încercat să scape sărind gardul din curte. Forțele de poliție au reacționat imediat, somându-l pe individ și folosind armamentul din dotare pentru a trage un foc de avertisment în plan vertical. Ulterior, suspectul a fost prins, imobilizat și arestat, fiind condus la sediul Poliției din Bragadiru pentru a fi supus procedurilor legale ulterioare. Mandatul de arest fusese emis la data de 29 aprilie de Judecătoria Sectorului 5 București, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an și 8 luni de închisoare pentru două infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 20:00, în urma unor activităţi investigativ operative, poliţiştii oraşului Bragadiru s-au deplasat la o adresă din oraşul Bragadiru, pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, care se afla la adresa respectivă. În momentul prezentării poliţiştilor la adresa respectivă, bărbatul în cauză a încercat să se sustragă, prin escaladarea gardului, context în care, poliţiştii din Bragadiru au procedat la urmărirea acestuia, împrejurare în care l-au somat legal şi au folosit armamentul din dotare, executând un foc în plan vertical”, a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *