Văduva victimei lui Mario Iorgulescu își strigă disperarea: „A murit ca un câine! Nu mai rezist, nu mai suport!”

Văduva lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, și-a strigat disperarea pe rețelele sociale. Femeia e îndurerată că nici la cinci ani de la producerea accidentului soțului ei nu i s-a făcut dreptate.

Mi-e foarte greu să vorbesc, dar nu mai rezist. Nu mai suport, pur și simplu, dacă nu îmi spun focul acum, mă îmbolnăvesc de inimă rea. De cinci ani așteptăm să se întâmple ceva, să facă cineva ceva, ca Mario Iorgulescu să fie pedepsit. Tot am sperat și am așteptat că instanța își va face datoria față de omul acesta care a greșit și va fi pedepsit. În ultimă instanță, ca drept dovadă, vine și spune că omul acesta e bolnav, că are ceva la cap și că nu poate face o zi de pușcărie. Păi cum vine asta? Acum două, trei zile am auzit o înregistrare cu Mario Iorgulescu care spune că o să vă arăt eu vouă că nu o să fac o zi de pușcărie, că sunt protejat de cineva din Italia. Păi tu ești protejat? Omori un om, fără să îți greșească cu nimic, că vii beat și drogat de la o petrecere și tu ești protejat. De ce? Păi haideți să ieșim beți și drogați, să omorâm lumea, că nu se întâmplă nimic. Eventual ne vindem o casă, ne vindem un rinichi, se duc părinții, fac bani, plătesc blat la tribunal, la judecători, le dau bani mulți, milioane de euro și ne scapă de la pușcărie”, a susținut văduva victimei lui Mario Iorgulescu, pe TikTok, potrivit SpyNews.

Săptămâna trecută, Mario Iorgulescu a scăpat de condamnarea la 13 ani și 8 luni de închisoare primită pentru că a ucis un tânăr când conducea drogat și beat. Curtea Supremă i-a admis recursul în casație și a anulat condamnarea definitivă, așa că procesul se va rejudeca din faza de apel.

La doar o zi după ce a scăpat de această condamnare, Judecătoria Sectorului 3 a emis pe numele lui Mario Iorgulescu un mandat european de arestare într-un alt dosar, în care e acuzat de de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *