A pus mașina pe avarii și a ieșit o bătaie generală: 13 bărbați și femei s-au bătut cu lopeți, pietre și bâte, în Dâmbovița

O oprire pe avarii a unui autoturism pe o stradă îngustă a iscat o bătaie în toată regula, în plină stradă, în Iazu, județul Dâmbovița. Incidentul a avut miercuri seară. În urma altercației, 6 persone au ajuns la spital, informează Mediafax. Scandalul a avut loc în comunei Cojasca, sat Iazu și a pornit după ce un bărbat a staționat cu autoturismul pe o stradă îngustă. Conflicul a degenerat într-o bătaie între 13 persoane.

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit că s-ar fi produs un conflict în care ar fi fost implicate treisprezece persoane, atât bărbați, cât și femei, care s-ar fi agresat fizic și care ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. În urma agresiunii, șase persoane, cu vârste cuprinse între 24 si 64 de ani, au suferit leziuni care ar fi fost produse prin lovirea cu obiecte contondente (pietre, bâte), fiind transportate la spital. La acest moment, doar o persoană a rămas internată la o unitate medicală”, spun polițiștii din Dâmbovița.

Conflictul ar fi fost generat pe fondul unor nemulțumiri referitoare la modul în care un bărbat ar fi staționat cu autoturismul pe o stradă îngustă.

Polițiștii și jandarmi au făcut 7 percheziții la locuințele unor persoane din localitatea Iazu care ar fi fost implicate în conflict. Trei bărbați de 24 și 27 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, apoi au primit control judiciar pentru 60 de zile. Control judiciar a primit și un alt bărbat de 31 de ani, din Iazu, care ar fi lovit cu o lopată un alt bărbat de 64 de ani.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *