Adolescent prins în trafic băut și fără permis, în Constanța. Conducea un ATV neînmatriculat

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a fost depistat în trafic conducând fără permis, sub influenţa alcoolului, un ATV neînmatriculat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a transmis că lucrători ai Secţiei 1 Poliţie Rurală Băneasa au depistat un minor, de 17 ani, care a condus un ATV pe strada Bucureştii Noi, din comuna Rasova, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că A.T.V. – ul nu este înmatriculat. Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

În caz, autoritățile au întocmit pe numele adolescentului un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *