Fost luptător de K1 din Bacău, condamnat pe viață pentru omor, a vrut să o răpească pe fiica procurorului

Un fost luptător în Legiunea Franceză a fost condamnat, în iunie, la închisoare pe viață pentru omor, iar acum este acuzat că ar fi încercat să găsească pe cineva care să o răpească pe fiica procurorului.

Ștefan Achim, în vârstă de 49 de ani, spera ca în acest fel să îl forțeze pe magistrat să ceară o pedeapsă mai blândă, după ce a împușcat mortal un tânăr de 22 de ani, în 2020, pe scara unui bloc din Bacău, informează știrileprotv. Procurorul care a preluat atunci dosarul a stabilit că actul de omor s-a făcut în semn de răzbunare. Criminalul ar fi vrut să cumpere de la tânărul hacker un software pentru 500 de dolari, dar el l-a înșelat și nu i-ar fi trimis ce trebuia. Astfel, Achim a primit condamnare pe viață, doar că nu este încă definitivă. Deci, a încercat să găsească pe cineva din rândul deținuților de la Penitenciarul Bacău care să o răpească pe fiica procurorului, dar planul nici a fost pus în aplicare, pentru că a fost denunțat.

Acum, se află în penitenciarul de maximă siguranță de la Giurgiu, iar la audieri a fost adus cu lanțuri la mâini și picioare. După omor, a fost prins de polițiștii francezi și a fost extrădat în România pe cale terestră.

Ștefan Achim este un fost luptător de K1, fiind unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *