Incendiu la un liceu din Tulcea: 400 de elevi au fost evacuați

Un incendiu s-a produs vineri, 07 iunie, la etajul trei al Liceului Economic din municipiul Tulcea, 400 de elevi evacuându-se. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea au transmis că pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 că la Liceul Economic din municipiul Tulcea a izbucnit un incendiu, la etajul al treilea, în holul clădirii, scrie Observatornews.

La fața locului au intervenit o autospecială de primă intervenţie şi comandă, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

„Până la ajungerea forţelor de intervenţie, elevii care se aflau în clădire, au pus în aplicare planul de evacuare în cazul producerii unui incendiu, întocmai exerciţiilor efectuate periodic cu sprijinul pompierilor tulceni astfel, aproximativ 400 de elevi care se aflau în corpul principal al Colegiului Economic s-au autoevacuat în siguranţă. Incendiul, cu degajări mari de fum, a fost lichidat până la sosirea echipajelor intervenţie, de către personalul prezent la locul de muncă”, au menționat autoritățile.

Incendiul a izbucnit de la un scurt circuit la un conductor electric.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *