Polițist din Timișoara, bătut de un bărbat în timpul unei intervenții

Un bărbat este acuzat de două fapte de ultraj, după ce a lovit şi a ameninţat un poliţist care a fost chemat să aplaneze un conflict în Timişoara. Agresorul a continuat scandalul în autospecială şi în sediul Poliţiei, unde a fost dus la audieri.

„În data de 24.03.2024, în jurul orei 22:40, inculpatul l-a lovit pe agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, iar ulterior, l-a ameninţat cu acte de violenţă. Agentul de poliţie s-a deplasat la o sesizare primită prin intermediul Serviciului de urgenţă 112, iar în momentul în care a ajuns la adresa transmisă, inculpatul s-a repezit asupra persoanei vătămate, exercitând acte de violenţă. Totodată, după imobilizare, inculpatul l-a ameninţat pe agentul de poliţie, atât în timp ce se aflau în autospeciala M.A.I., cât şi ulterior la sediul Poliţiei”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Faţă de agresor, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisăluni de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *